Ugrás a fő tartalomra

GOMB

Először is szeretném megköszönni mindenkinek, aki küldött képet a január havi "GOMB" fotótémához. Remélem a következő - február hónapban- témánk is sokaknak elnyeri a tetszését és beindítja agytekervényeit!

Így a következő fotó témánk: "TÜKÖR-KÉP"

A "GOMB" témához beküldött képekre, egy tetszési indexet állítunk fel. Így kérek minden érdeklődőt, hogy nyomjon egy voksot az általa legszimpatikusabb fényképre. Sértődés ne essék, aki kevesebb szavazatot kap az is ugyanolyan elismert munkát végzett, mint bármelyik alkotó. Arra kérek mindenkit, hogy lehetőleg ne a saját fényképére szavazzon, ezzel nem lesz jobb az alkotás és csak saját magát csapja be... Több szavazatot is leadhatsz, de ha kérhetem, az általad top 3-as lista után már ne voksolj többet!

1. kép (Kovács Tamás Gonzo)

2. kép (Kovács Tamás Gonzo)

3. kép (Gyarmati József)

4. kép (Molnár József)

5. kép (Molnár József)

6. kép (Molnár József)

7. kép (Bimbó Zoltán)

8. kép (Nagy-Kőszegi Krisztina)

9. kép (Zvaló László)

10. kép (Nagy Krisztián)

11. kép (Nagy Krisztián)

12. kép (Szabó Maya)

13. kép (Szabó Maya)

14. kép  (Szabó Maya)

15. kép (Újvári Sándor)

16. kép (Molnár József)



A szavazás végeredménye:

Megjegyzések

  1. A TOP3 - részemről - 8. Nagy-Kőszegi Krisztina, 11. Nagy Krisztián, 14. Szabó Maya. A sorrend nem tetszési mutató, nem "osztottam ki" a díjakat. ;)
    Üdv,
    Kálmán

    VálaszTörlés
  2. Torgyánosan kifelyezve: " Én úgy gondolom ",hogy a három( MINIMÁL ) stílusjegyeket hordozó :11/7/14-képcsoport letisztult kompozíciói egy egységes szemléletmód alapján fűzhetők össze.
    Ez az általam kiválasztott sorrend is.

    VálaszTörlés
  3. Nálam a TOP3:
    14 - tetszik a lyukak párhuzama és "árnyak" hatása
    8 - egyszerű, ötletes
    15 - "történetet" lehet hozzá továbbgondolni

    VálaszTörlés
  4. Két fényképemnek a készítésének a werk képei itt:
    http://blenditak.blogspot.com/2011/02/gomb.html

    VálaszTörlés
  5. Ha már elindult a szöveges kiértékelés is akkor én sem hagyom szó nélkül a dolgot. Ebben a fordulóban a lányok alkalmazták a legizgalmasabb fotográfiai megoldásokat. Nekem a Kriszta (8) és a Maya (14) képei a legmeggyőzőbbek. Nem állítanék fel sorrendet, egyikben az ötlet (gomblyukkompaktkamera) másikban a nagyon precíz, szinte már grafikai ábrázolás érdemes a figyelemre. Továbbá harmadiknak megemlíteném még a Laci röntgen képét is, mert "egyszerűen" szép.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése